Mbledhje gjenerala 2013 / 2014

Ftesë për mbledhje gjenerale me 25. janar 2014 ora 19.00 te lokali i xhamisë në Theklavej 26, 2400 København NV

 

Në mbledhjen gjenerala kryesia prezenton raportin e vitit kaluar 2013, dhe planin/buxhetin për vitin 2014. Në kët mbledhje prezentohet kryesia për vitin 2014-2016.

 

Të mirseardhur jan gjith anëtarët.

 

Me respekt

Kryesia

Ofertë pune

Ofertë pune

Kryesia ka vendosur që anëtaret e gjinisë femërore të SHKSHD, një ditë në javë të kenë në disponim gjitha lokalet e SHKSHD për aktivitetet e tyre fetare dhe të tjera.

Për këtë duhet një grua që di të ligjërojë dhe të mbajë mësim fetar dhe të dijë të organizojë atë.

Kush është e interesuar apo kush njeh ndonjë grua shqiptare që mund ta kryejë këtë detyrë mund lajmerohet te kryesia ose ne email: info@shkshd.dk .

 

ME NDERIME

KRYESIA E SHKSHD

Festojm 1 vjetorin e xhamis ne SHKSHD

Ejani te festojm se bashku 1 vjetorin e hapjes xhamis ne SHKSHD

Me datën 15.08.2010 pas namazit taravis do të festojm 1 vjetorin e hapjes xhamis ne SHKSHD.

Ju ftojmë të merni pjesë në këtë fest.

Me nderime

Këshilli i shtëpis kulturore shqiptaro-daneze

Ftesë

Me datën 15.08.2009 ora 14.00 (dita e shtunë) bëhet inuagurimi I lokalit për kryerjen e ritualeve fetare të besimit islam.

Ju ftojmë të merni pjesë në këtë manifestim. Jan të mirseardhur të gjithe bashkëatdhetarët.

Me nderime:

Këshilli përkohshëm i shtëpis kulturore shqiptaro-daneze

Llokman Ferati