Mbledhje gjenerala 2013 / 2014

Ftesë për mbledhje gjenerale me 25. janar 2014 ora 19.00 te lokali i xhamisë në Theklavej 26, 2400 København NV

 

Në mbledhjen gjenerala kryesia prezenton raportin e vitit kaluar 2013, dhe planin/buxhetin për vitin 2014. Në kët mbledhje prezentohet kryesia për vitin 2014-2016.

 

Të mirseardhur jan gjith anëtarët.

 

Me respekt

Kryesia

Welcome to BlogEngine.NET 2.9

If you see this post it means that BlogEngine.NET 2.9 is running and the hard part of creating your own blog is done. There is only a few things left to do.

Write Permissions

To be able to log in to the blog and writing posts, you need to enable write permissions on the App_Data folder. If your blog is hosted at a hosting provider, you can either log into your account’s admin page or call the support. You need write permissions on the App_Data folder because all posts, comments, and blog attachments are saved as XML files and placed in the App_Data folder. 

If you wish to use a database to to store your blog data, we still encourage you to enable this write access for an images you may wish to store for your blog posts.  If you are interested in using Microsoft SQL Server, MySQL, SQL CE, or other databases, please see the BlogEngine wiki to get started.

Security

When you've got write permissions to the App_Data folder, you need to change the username and password. Find the sign-in link located either at the bottom or top of the page depending on your current theme and click it. Now enter "admin" in both the username and password fields and click the button. You will now see an admin menu appear. It has a link to the "Users" admin page. From there you can change the username and password.  Passwords are hashed by default so if you lose your password, please see the BlogEngine wiki for information on recovery.

Configuration and Profile

Now that you have your blog secured, take a look through the settings and give your new blog a title.  BlogEngine.NET 2.9 is set up to take full advantage of of many semantic formats and technologies such as FOAF, SIOC and APML. It means that the content stored in your BlogEngine.NET installation will be fully portable and auto-discoverable.  Be sure to fill in your author profile to take better advantage of this.

Themes, Widgets & Extensions

One last thing to consider is customizing the look of your blog.  We have a few themes available right out of the box including two fully setup to use our new widget framework.  The widget framework allows drop and drag placement on your side bar as well as editing and configuration right in the widget while you are logged in.  Extensions allow you to extend and customize the behavior of your blog.  Be sure to check the BlogEngine.NET Gallery at dnbegallery.org as the go-to location for downloading widgets, themes and extensions.

On the web

You can find BlogEngine.NET on the official website. Here you'll find tutorials, documentation, tips and tricks and much more. The ongoing development of BlogEngine.NET can be followed at CodePlex where the daily builds will be published for anyone to download.  Again, new themes, widgets and extensions can be downloaded at the BlogEngine.NET gallery.

Good luck and happy writing.

The BlogEngine.NET team

Mbledhje gjenerale

Ftesë për mbledhje gjenerale me 26. janar 2013 ora 19.00 te lokali i xhamisë në Theklavej 26, 2400 København NV

Në mbledhjen gjenerala kryesia prezenton raportin e vitit kaluar 2012, dhe planin/buxhetin për vitin 2013.

Të mirseardhur jan gjith anëtarët.

Me respekt
Kryesia

 

BonBon Land

 

Familieudflugt

 

for medlemmer: Far, Mor og Børn

Som medlem har du nu mulighed for at komme til BonBon land med hele familien til en super pris.

Det koster 100,- kr. for voksne og 50,- kr. for børn, og for den pris har vi arrangeret transport med busser samt indgang til BonBon land.

Turen finder sted søndag den 06.10.2012 med afgang fra Sjælør st. kl. 9.00 og hjemkomst ca. kl. 18

Tilmeldingen skal ske senest den 28.09.2012 og kan ske på en fredagkl.13 eller søndag kl. 11 til Femi Islami, Agim Maksuti eller Fatmir Abduli.

Der skal betales ved tilmelding.

De bedste hilsner fra bestyrelsen

100 Vjet Shtet Shqiptar

 

Shtëpia Kulturore Shqiptare-Daneze u bashkangjitet të gjithë shoqatave shqiptare në Danimarkë për festiminin bashkërisht të 100 vjetorit të pavarësis së Shqipërisë. Për informata rreth aktiviteteve për festimin e pavarësisë vizitoni web faqen e aktiviteteve në www.100vjet.dk

Urime Ramazani 2011

 

 

Shtëpia Kulturore Shqiptare-Daneze

ju uron

Muajin e Ramazanit

Kliko këtu për ta shkarkuar imsakijen e vitit 2011 - DK Kopenhagë


ANËTARËSIA VJETORE PËR 2011

ANËTARËSIA VJETORE PËR 2011

Të nderuar anëtarë të SHKSHD

Anëtarësia vjetore për 2011 do të jetë njësoj sikur në vitin e kaluar, ku çdo person do të paguajë 1 DKK në ditë, dmth 365 DKK në vjet për person.

Çeqet për anëtarësinë vjetore për 2011 u janë lëshuar anëtarëve nëpërmjet shërbimit PBS. Shërbim PBS është më lirë, më i shpejt dhe më mirë për shumë arsye tjera.

Për informata tjera mund lajmeroheni te zyra e SHKSHD çdo të diel nga ora 11.00 - 12.00 ose në email: info@shkshd.dk

 

ME NDERIME

KRYESIA E SHKSHD

Ofertë pune

Ofertë pune

Kryesia ka vendosur që anëtaret e gjinisë femërore të SHKSHD, një ditë në javë të kenë në disponim gjitha lokalet e SHKSHD për aktivitetet e tyre fetare dhe të tjera.

Për këtë duhet një grua që di të ligjërojë dhe të mbajë mësim fetar dhe të dijë të organizojë atë.

Kush është e interesuar apo kush njeh ndonjë grua shqiptare që mund ta kryejë këtë detyrë mund lajmerohet te kryesia ose ne email: info@shkshd.dk .

 

ME NDERIME

KRYESIA E SHKSHD