Mbledhje gjenerala 2013 / 2014

Ftesë për mbledhje gjenerale me 25. janar 2014 ora 19.00 te lokali i xhamisë në Theklavej 26, 2400 København NV

 

Në mbledhjen gjenerala kryesia prezenton raportin e vitit kaluar 2013, dhe planin/buxhetin për vitin 2014. Në kët mbledhje prezentohet kryesia për vitin 2014-2016.

 

Të mirseardhur jan gjith anëtarët.

 

Me respekt

Kryesia