Shtëpia Kulturore Shqiptare-Daneze


Propozim për ndryshimin e regullorës: FORSLAG_TIL_VEDTÆGTER.pdf


 

Mirë se erdhët

Shtëpia Kulturore shqiptare daneze është një shoqatë vullnetare që si punë primare ka integrimin dhe aktivitetet e ndryshme kulturore që anëtarët vet i organizojnë. Anëtarët janë banorë të Danimarkës dhe me prejardhje primare janë shqiptar, për këtë arsye dhe emri ”Shtëpia Kulturore Shqiptare Daneze”.

Shoqata është themeluar në 2009 dhe ende është në zhvillim, dhe në të ardhmen do të ketë të dhëna dhe lajme të reja për shoqatën.


Ne jemi këtu..

 

Bëhu anëtar

Ti mund të bëhesh anëtar i Shtëpisë Kulturore Shqiptare Daneze duke e plotësuar formularin për rregjistrim dhe t’a dërgojsh tek ne. Pastaj ne formularin tënd do ta shqyrtojmë dhe do ta dërgojmë një fakturë për pagesë për anëtarësim dhe anëtarësimi vjetor. Kur pagesa është bërë atëherë anëtarësimi është i vlefshëm. Ti mund ta gjejsh formularin për rregjistrim këtu..

Risitë

SHKSHD online është kanali primar komunikativ midis shoqatës dhe anëtarëve. Si anëtar të apelojmë këtë, që ti të ndjekish çka ndodh rreth shoqatës. Ti mes tjerash, për risitë mund të abonohesh këtu..

Lista e anëtarëve

Si anëtarë mund të marrish një login dhe të shohish listen e anëtarëve. Është një ide e mirë që të ndjekish anëtarësimin tënd dhe të shohish të dhënat që shoqata i ka për ty si anëtar. Ti mund t’a shohësh listën e anëtarëve këtu..

 

Dansk version